Coca-Cola offices | Office Interior Singapore | United Workplace

Spotlight on Space Matrix’s role in extending and enhancing Coca-Cola’s stylish, colourful Singapore office.

The Coca-Cola Company has been expanding its Singapore office for almost 3 years. Since its arrival in 2016, training rooms, a town hall area, additional meeting rooms and extra workstations have been added to accommodate a rising headcount.

As the work has progressed in phases, Space Matrix has had to work out how to connect the extension units to the main unit without interrupting the user experience and flow through the space.

Highlights of the enhanced workspace include a spacious refreshment area suitable for town hall meetings, yoga classes and other events. One large training room can easily be converted into 2 smaller training rooms.
The Coca-Cola brand had to be incorporated without flooding the space with red. A hand-drawn Coca-Cola mural appears in the reception area and the Coca-Cola ‘dynamic ribbon’ has inspired the overhead creative lighting.

Demonstrating the company’s interest in sustainability, glass bottles have been recycled into fun light fixtures and chairs for social areas.

Read full case study

12,000

sq ft

Singapore

Asia

The dedication and commitment of the SM team was foundational in getting the project completed on time